Trygg e-handel
Delbetala tryggt

30-dagars faktura

Hemleverans

CC-Fönsterdrev självhäftande

CC-Fönsterdrev Självhäfta har samma egenskaper som det vanliga drevet förutom den självhäftande sidan som fäster på de flesta ytor. CC-Fönsterdrev består av finporig skumplast som pressats samman till en tjocklek av 2 mm. Remsan klipps av i lagom längd och träs in i spalten mellan karm och sidostycke. På 1-3 timmar expanderar remsan till sin fulla tjocklek på 30 mm. 30mm x 60mm x 5 m

Tillgänglighet  Finns i lager. Leveranstid 3-4 dagar.
Antal
150:- /st
(Ex. moms: 120 kr)
CC-Fönsterdrev är helt miljöanpassat och innehåller inte isocyanat*, vilket innebär att montö- ren inte behöver använda skyddskläder eller göra kontinuerliga läkarundersökningar. Andra fördelar är att remsan förblir elastisk och fönstret därmed kan efterjusteras utan problem. Totalt sett får man en betydande tidsvinst jämfört med konventionella drev och fogskum.

CC-Fönsterdrev går att få i bredder från 20 mm till 850 mm. Den normala bredden på CC-Fönsterdrev är 60 mm. Vi har oftast allt på hyllan för snabb leverans med DHL. Önskar ni en bredd eller tjocklek som vi inte lagerför, så löser vi det.

*Isocyanat klassificeras som gift enligt AFS 1996:4 och föreskrifterna för att använda produkten är stränga. Det finns bl a i tätningsmaterial, lacker, lim och stoppningsmaterial.