Trygg e-handel
Delbetala tryggt

30-dagars faktura

Hemleverans

MONTERAT OCH KLART


För dig som vill ha det monterat och klart kan vi rekommendera våra samarbetspartners som erbjuder en helhetslösning. Välj närmsta montör nedan för hembesök och uppmätning av era fönster. Ni får en offert på både fönster och arbete, och vid godkänd offert beställs era fönster av montören. När era fönster är levererade kommer montören hem till er och installerar de nya fönstrena. Allt på en faktura! Våra samarbetspartners är utbildade hos oss på Nordiska fönster. Detta gör att du får vår spetskompetens hela vägen ut till montaget. Tack vare en totalentreprenad får du garanti på både produkt och montage.

HITTA NÄRMSTA MONTÖR


Samarbetspartner Husförädlare Hall AB
Jag som driver företaget heter Mikael Hall, och har över 25 års erfarenhet i branschen. Företaget utför de flesta arbeten inom Renovering, Ombyggnad & Tillbyggnad, men är specialiserat på Fönster, Kök & andra inredningsarbeten.
Verksamhetsområde: Ängelholm - Malmö.

Windahls Bygg AB
Mitt namn är Jerker Windahl och driver Windahls Bygg sedan 2004. Jag har 30 års erfarenhet i byggbranchen. Windahls Bygg är utbildade inom Byggteknik, inredning, våtrum med kakel & klinker samt fönstermontage. Vår styrka är lyhördhet, noggrannhet och har ett arbetsområde som sträcker sig över stora delar av Skåne.
Verksamhetsområde: Ängelholm - Båstad - Halmstad - Örkelljunga - Klippan - Rydebäck - Höganäs.

Fönstergården Idealfönster AB
Vi på Fönstergården Idealfönster AB är återförsäljare för olika leverantörer och i vårt sortiment ingår alla tänkbara fönstertyper i samtliga storlekar, former och material. Fönstergården Idealfönster ägs av Lennart, Patrik och Peter Nilsson sedan våren 1999. Under 2001 bildades aktiebolaget. Önskas montering har vi egna montörer, så vi kan erbjuda hela konceptet där vi tar hand om allt.
Verksamhetsområde: Södra Skåne. Eslöv - Malmö - Sjöbo - Simrishamn

MP Tak & bygg
Vi är ett mindre byggföretag i Småland och Västra Götalands län, i Mullsjö. Att sätta pricken över i:et är vårt mål- och att du som kund skall få precis det du önskar och lite till. Vi tar oss an följande typer av arbete: Takarbete, PVC fönsterförsäljning och montering, Terasser/altaner och fasadrenovering.
Verksamhetsområde: Småland - Västra götalands län - Mullsjö.

Real Estate Concept
Vi på Real Estate Concept är en helhetsleverantör av fastighetsrelaterade produkter och erbjuder en mängd högkvalitativa produkter och tjänster. Vi utgår från Falköping, där vi också har vår utställning men har hela Skaraborg som vårt arbetsområde. Vi arbetar med privatkund, företag, fastighetsägare och BRF. Vår egen kompetens kompletteras med ett brett kontaktnät inom bygg och entreprenad.
Verksamhetsområde: Utgår från Falköping - Hela Skaraborg.

A-bolagen
A-Bolagen är ett företag inom bygg, montage och fastighetsbranschen. Stor inriktning ligger på byggsektorn där vi håller igång snickare med allt från minsta köksmonteringen till kompletta husbyggnationer. Vi har utbildad personal för monteringsarbeten, så som butiksinredning, modul och elementmontering, markis och persienn, fönstermontage med mera. Vi har även arbetskraft inom fastigheter med service och dylikt, samt att vi håller med en del större egna fastigheter med hyreslägenheter. Vi har varit aktiva sedan 2009, men har tillsammans betydligt längre erfaren inom våra områden. Vi har målbilden att växa långsamt och bygger företaget på lojal och trivsam arbetsmiljö.
Verksamhetsområde: Göteborg i norr, Halmstad i söder och Hyltebruk/Borås i öster.

Everto
Vi har erfarenhet av byggbranschen sedan 1988. Vi är ett byggföretag som vänder oss till både företag och privatpersoner. Av vår långa erfarenhet så har vi lärt oss att kunderna vill ha en total lösning till sina projekt där man endast har kontakt med en person. Den personen håller i jobbet och har kontakten med de olika yrkes grupperna som behöver vara inblandade i byggprojektet. Som totalentreprenör kan vi ge dig en helhets lösning med byggnation, renovering, vvs, el installationer, kakelsättare, takläggare samt målning och markarbeten. Våra medarbetare är professionella och har rätt behörigheter i sina yrken.
Verksamhetsområde: Nordvästra Skåne från Båstad till Eslöv.

Nordic Bygg
Nordic Bygg & Kakelmontage AB startades 2007 som enskild firma av Johan Jansson som sedan 2010 ombildades till ett aktiebolag. Bolaget gör allt inom byggbranschen som renovering, nybyggnationer, altaner, fönsterbyten, takbyten, marksten och har även våtrumsbehörighet som innebär att vi är godkända av BKR att utföra badrumsrenoveringar. Vi är noggranna och håller hög standard på allt utförande, vi har kontinuerlig kontakt under hela byggtiden med kunden så inga missförstånd uppstår. Vi erbjuder totalentreprenad om kunden önskar det.
Verksamhetsområde: Värmlamd, Dalarna, Närke, Dalsland.

Vedholm
Vi har 30 års erfarenhet i branschen och utför alla typer av byggnadsarbeten i samband med fönsterbyte. Vi hjälper till med allt från planering till monterat och klart och fakturering sker efter godkänt arbete. Vi vänder oss både till företag, föreningar och privatpersoner.
Verksamhetsområde: Mälardalen med omnejd, Västra Stockholm, Bålsta, Enköping samt till Eskilstuna.

Skånska Bad
Skånska bad — som ingår i Bad&Värme kedjan — är ett företag med huvudsaklig inriktning på badrumsrenovering och våtutrymmen. Företaget har fullständig behörighet för våtrumsarbeten utfärdat av byggkeramikrådet och certifikat för säker vatteninstallation. Vi utför renoveringen med egna hantverkare, arbetet utförs på ett fackmannamässigt sätt enligt gällande branschregler. I vår butik får ni hjälp med att välja rätt badrumsinredning och tillbehör. I samband med renoveringar så byter vi även era gamla fönster.

Klosterfastigheter
Klosterfastigheter AB bildades i början av 2000 talet för att förvalta och förädla det gamla sockerbruket i Roma, mitt på Gotland. Under resans gång så har vi anställt egna hantverkare som är mycket mångsidiga. Vi har nu för avsikt att bredda vår verksamhet och där kommer Nordiska Fönster in. Vår kompetens och maskinutrustning torde komma väl till pass.

DiLu Byggtjänst
DiLu Byggtjänst AB grundades 2008 av Dick Lund. De utför renoveringar, ombyggnader, tillbyggnader och nybyggnationer av alla dess slag inom bygg. För att kunden likväl som byggherre ska känna sig trygg, så är de certifierade inom Bas P- bas -U, för en säker arbetsmiljö. De är även ansluta till ID:06. och certifierade av Villaägarna/Bra Byggare. Att ha en lugn, säker och god stämning hemma hos kunderna när de är på besök är A och O för DiLu Byggtjänst AB. Ägaren Dick Lund har sedan 2003 arbetat med fönsterförsäljning och montage och det är ett av deras specialområden. De jobbar mot privatkunder, företag och bostadsrättsföreningar.
Verksamhetsområde: Värmland, Dalsland, Bohuslän och övriga Västra Götaland